Nya utmaningar i höst

LinLogo-300x272

Från och med augusti börjar jag som processledare på Lin Education Stockholm. Jag kommer arbeta med olika typer av utbildningsinsatser, events och skolfrågor för och med elever, lärare, skolledare, kommunchefer samt organisationer och företag. En möjlighet som jag inte kunde tacka nej till, särskilt som att jag får fortsätta utveckla mina idéer kring MIK (Media- och informationskunnighet), ARGs och transmedia. Och vem vet kanske lite filosofi och rhizom också?  🙂

Min tid som lärare på Nacka gymnasium har varit fantastisk, och jag vill rikta ett speciellt tack till alla de elever som jag fått äran att undervisa och lära mig av. Några av er fortsätter följa mig, men nu på på twitter och efter studenten, och jag får fortsatt feedback men nu som mentor och coach! Tack för alla idéer, skratt och det kollektiva lärandet!

Ett stort tack till alla kollegor på skolan som stöttat, tröstat och lärt mig allt. Tack, tack, tack för allt! Utan er så hade inget av det här blivit verklighet, inga TeachMeets, Edcamps eller vansinniga naturkunskapsprojekt.

Jag är en dvärg som står på jättars axlar!

Vi hörs till hösten men på en annan kanal!

ps. …men bloggen behåller jag!

 

Share