Hur stavas inspiration? TeachMeet!

Wow…vilken kväll, så mycket entusiasm, så många glada och stolta lärare! Ni gav verkligen allt, bjöd på er själva, uttryckte tankar och en hoppfullhet som jag hoppas når ut till skolledare och befattningshavare i Sverige. Ca. 60 pers i lokalen och minst lika många som följde oss live utanför – 120 IKT-intresserade pedagoger samtidigt. Och ett stort tack till Skolforum som trodde på konceptet och sponsrade med otroligt professionell personal och en perfekt lokal. Tack, ni gjorde det möjligt.

Jag tar med mig nya samarbeten till Nacka gymnasium, nya Twitter-kompisar, och i slutändan nya tankar och lektionsupplägg till mina elever! Vilken fantastiskt gäng som träffades, och jag hoppades att ni kunde utnyttja tillfället för att inspireras eller ladda upp lite energi!

Men jag är verkligen nyfiken på hur man skulle kunna utveckla tanken och konceptet så att det passar Sverige och de svenska förhållandena. Hur gick det för er egentligen där ute, ni som var i lokalen och även ni som följde sändningen? Vad tar ni med er, och vad skulle ni velat ha mer av? Vad kan vi tillsammans förändra till nästa gång, twitter-identiteten på namnlappen, mer juice eller en hårdare nalle kanske? Hör av er för jag tror att vi kommer se mer av TeachMeet i framtiden!

Här nedan finns sändningen som Richard Gatarski fixade under kvällen.
Filmerna från meetet finns som Del 1, Del 2 och Del 3 på Blip.tv
(Livesändningen skedde via Bambuser.com/channel/TMskol)

Tack till Lasse Lundgren för det underbara nallefotot!

Share