Ny Edcamp om spel och lärande

Som ett led i projektet om spelifierat lärande fick jag idén om att sätta ihop en Edcamp för att ge intresserade lärare en chans att möte näringslivet och spelutvecklarna för ett kunskapsutbyte och diskussion. Kan vi hjälpa varandra, finns det något som heter spelifierat lärande och hur skulle det kunna fungera i praktiken? Något som intresserar mig är just bedömning för lärande, kan ett speltänk hjälpa eller stjälpa oss där?

Som jag skrev tidigare kommer Malin Ströman och Gisela Jönsson finnas på plats för att peppa, stötta och framför allt gå in med sin kompetens i knytkonferensen (vilka bord och ämnen de nu väljer). Även projektledaren Terese Raymond för projektet kommer finnas på plats!

Under tiden som ni räknar dagar till den 7 maj kan ni alltid läsa igenom denna tvåsidiga skrivelse: ”7 things you should know about … gamification” och sedan kolla in Jonas Lindroths presentation om spel och lärande. Dessutom kan ni alltid kolla in min länksamling på Delicious om spelifikation. Sugen på att sponsra Edcamp med tilltugg och förfriskningar maila mig!

Intresserad, anmäl ditt intresse här: Edcamp Sverige

Vi ses där… Alea iacta est!

Share