Mot nytt uppdrag

Jag har bestämt mig för att anta nya utmaningar och har blivit erbjuden möjligheten att fortsätta och utveckla Upplands Väsbys digitaliseringsarbete inom skolan.

Foto: Thomas Zaar

Foto: Thomas Zaar

Bredd och spets inom professionellt lärande och lärmiljöer

Jag kommer att arbeta som strateg, processledare och IKT-pedagog inom digitalisering och lärande och tillsammans med kollegor kommer jag arbeta med projekten Ett lärande Väsby, konferensen Så funkar det och Den digitala lärmiljön. Ett uppdrag som tar mig lite närmare klassrummet och eleverna, där det faktiskt händer saker. Dessutom hoppas jag att det finns intresse från förskolepedagoger, lärare och skolledarna att etablera en eller flera utvecklingsmiljöer inom skolutveckling samt arenor för kollegialt lärande. För bredd och spets i det förändringsarbete som följer digitaliseringen av skolan.

Samtidigt med mig kommer Hillevi Engström som ny Kommundirektör och Astrid Täfvander som ny Utbildningschef till kommunen, så det skall bli mycket spännande att se hur vi tillsammans kan sätta en digital agenda för kommunen och skolan, och jag tror att vi alla tre är på plats redan vecka 10.

Självklart kommer jag att fortsätta tänka, bygga och samarbeta med mitt nätverk och er förstås, så ta gärna en kontakt om du undrar över något eller om du bara vill ta en fika!

Vi ses!

Share