Rhizom och Ripasso den 14 maj

[Uppdaterad 2013-04-13]

Vi träffas den 14 maj kl.18.00 för lite Rhizom och Ripasso, och det blir verkligen ett spännande gäng som vill utbyta idéer och prata om informellt och formellt lärande i mitt vardagsrum (Gösta Ekmans väg 35, Hägersten). En mix av vänner, twitterkompisar och helt nya bekantskaper, och som jag sa till Sara Mörtsell häromdagen – vårt lärande är precis som en MOOC!

Japp, Rhizom och Ripasso är en cMOOC och den 14 maj är det upprop!

Skriv upp dig här om du vill komma!

———————————————————————————————————————————————

Efter lite spridda asynkrona dialoger på nätet om rhizom så tänkte jag göra slag i saken och bjuda in intresserade till mitt vardagsrum och mina funderingar. Rhizom och Ripasso får bli namnet på knytkonferensen och jag kommer inte sätta något ambitiöst program utan vill bara vara mig själv och bjuda in till utvecklande dialog. Jag ställer mitt kreativa tält utanför komfortzonen, och bjuder in likasinnade till mötet. Dessutom är detta en del i mitt utvecklande arbete med Det omöjliga.

ScreenHunter_07 Mar. 20 11.21

(Sara Mörtsell – @saraMrtsell)

Jag ordnar lättare förtäring och dricka till föreläsningen och knytkonferensen. Några av frågorna som jag skulle vilja lyfta är skol- och lärandeperspektiv på digitala identiteter, mediediet (kalejdoskop) och rhizom – med och för er. Jag hade tänkt mig ett 20-tal entusiastiska virtuella kollegor som träffas utbyter idéer i mitt vardagsrum och kanske prövar Now, How ,Wow för att modellera fram några spännande didaktiska moment som vi kan dela med oss av.

Skriv upp ditt intresse här så återkommer jag med förslag på datum.

 

Rhizomagiska hälsningar.

Pelle

 

Share