Skola 3.0 – första föreläsningen

Ett stort tack till S:ta Birgittas Folkhögskola som bjöd in mig för en föreläsning och dialog om Skola 3.0 för ett Sverige 3.0! Skolan bjöd även in alla elever till föreläsningen så att även de fick ta del av idéerna och verktygen. Dessutom fick jag chansen att tänka tillsammans med såväl personal som eleverna om hur vi kan inspirerade varandra att jobba vidare med språkfrågor i skolan och hur vi kan arbeta tillsammans med lärande, delaktighet och en mångfald av människor, språk och verktyg!

Stort tack för alla spontana frågor, utrop, avbrott och skrattsalvor. Och jag tar särskilt med mig den persiska språkundervisningen!  😉

[slideshare id=15919636&doc=skola30slide-130109103311-phpapp01]

Och för alla som läser det jag skriver om Sverige 3.0 och en vision om Sverige 2025 så är det inte bara mina tankar och idéer, vi jobbade tillsammans med att formulera ”vår” vision av Sverige. Så jag tar inte åt mig äran av formuleringen, detta gjorde vi tillsammans, liksom vi bygger ett nytt Sverige och en ny skola tillsammans.

Läs mer om Sverige 3.0 här!

Share